På Confident Living: http://confidentliving.se/produkter/mobler/hyllor-forvaring/vitrinskap, kan du köpa Vitrinskåp – och med det nå helt rätt i vad som nu är hetast när det kommer till inredning.

Sommaren 2016 kommer med 6 stora trender:

  • Klassiskt
  • Dova toner
  • Naturliga material
  • Mönster
  • Guldblänk
  • Gröna växter

Hur får du då samtliga trender i ditt hem utan att det blir för mycket – eller för kostsamt? Det handlar främst att lägga ned tid på hemmet, då kommer du lätta att hitta bra ”kap” och dessutom planera för vad som ska vara vart. Om du till exempel väljer att köpa klassiska produkter och möbler, som Vitrinskåp eller stringhyllor, på nätet kommer du spara både tid och pengar. När det kommer till att klä om möbler för att de ska vara i rätt färg eller mönster finns det mängder av tyg att finna på sidor som Blocket eller Tradera. Har du tur kommer du hitta ett tyg från exempelvis Svensk Tenn till ett billigt pris. Även loppmarknader 1007299-lemon-on-lemon-treeeller second hand-affärer brukar ha mycket tyg att fynda. Vad gäller guldbänk finns det alternativ i flera olika prisklasser. Det kan du bland annat läsa om här.

Gröna växter kan du i år inte få för mycket av, speciellt inte om du bor på landet där det gröna ändå tar sig in via fönster. Våga använda dig av lite annorlunda växter istället för de ”vanliga”. Kaktus är till exempel en växt som kommer  väldigt starkt i år, kombinera gärna med flera andra – kanske ett citronträd?

Ny unik kollektion

Håll även ögonen på Ikea just nu, de har nämligen ingått i ett samarbete med designen Walter Van Beirendonck. Och eftersom Ikea annars lätt kan kännas som en ganska trist affär i och med dess massproduktion, är det unika samarbetet någonting som verkligen är festligt. Walter Van Beirendonck är för er som inte vet en Belgisk modedesigner som sedan sin examen från Royal Arts Academy,1980 blivit en av de mest uppskattade i modern tid.

 Att han nu vid en ålder av 59 kommer att arbeta med Ikea är stort för både möbelföretaget och för hans egna karriär. Kommer du att vilja handla någonting? Då gäller det mest troligt att du är ordentligt förbredd, annars är risken hög att produkterna tar slut och du blir utan.