Det är både smidigt och skönt att anlita flyttstädning när du ska byta bostad. Du sparar in tid och slipper mycket stress. Förutom att ett städföretag som Deluxia i Norrköping även garanterar att din hyresvärd eller den nya köparen godkänner städningen.

Det finns egentligen bara fördelar med att anlita flyttstädning. Att flytta är ofta stressigt. Du ska sortera och packa dina saker. Sedan har du en bostad som behöver städas noggrant. Bakom spisen, all kalk i badrummet ska bort och fönstren ska putsas. Du vill vara säker på att kontrollen godkänns. Därför är det smart att överlåta all flyttstädning till ett städföretag. Naturligtvis gör du RUT-avdrag. Gå in på Deluxia och få hjälp med flyttstädning i Norrköping så får du en skön och stressfri flytt. Deras personal har kollektivavtal och de har 30 dagars garanti.

Anlita flyttstädning

Idag väljer många svenskar att anlita flyttstädning när de ska flytta. Det är skönt att kunna lämna en bostad och vara säker på att nästa ägare eller hyresvärden blir nöjd med städningen. Istället för att du först behöver tömma din bostad och sedan behöva återkomma för att städa, så kan du fokusera på ditt nya hem. Börja inreda och göra det fint. När du anlitar Deluxia så kommer du garanterat inte behöva göra något mer åt städningen. Om det är något som kontrollanten inte är nöjd med, så återkommer de och och fixar problemet kostnadsfritt. Som köpare av städtjänst är det också skönt att veta om att all personal hos Deluxia har kollektivavtal och arbetar med miljövänliga medel.

En flyttstädning är mer noggrann och ingående än en vanlig storstädning. Städbolaget har en checklista som de går efter så att allt verkligen blir rengjort. Som fläkten, bakom elementen, listorna, pastafläckar som är ingrodda och allt annat som behövs för att bostaden ska vara skinande ren och hygieniskt.

Fokusera på flytten

Det tar mycket tid att flytta. Först ska du hitta en ny bostad och antingen sälja eller säga upp din nuvarande bostad. Du behöver gå igenom allt bohag för att packa, slänga, ge bort eller sälja. För att göra flytten så enkel och smidig som möjligt är det smart att både anlita flytthjälp och flyttstädning. Då behöver du bara fokusera på dina saker, men inte på logistik och att putsa fönster. Spara tusenlappar genom att göra RUT-avdrag på både flyttstädning och flytthjälp.